• Őszi hétvége

  A szervátültetett gyerekek és családjuk számára rendezett őszi hétvégét idén BAZ Megyében, a Hotel Vécsecity-ben rendeztük. A hely és a hangulat káprázatos volt. Köszönjük, Ignáczné Brunclik Edina segítségét ennek a csodahelynek a felfedezésében!
  Szombaton Hernádvécséről két bérelt busszal látogattunk el Boldogkőváraljára, ahol megtekintettük a várat és a lovagi tornát. Köszönjük Boldogkőváralja polgármesterének és képviselő testületének, hogy vendégül láttak minket a várlátogatásra!
  Boldogkő Vára megmászása és a lovagi torna megtekintése után a gyerekek nagyon élvezték a mesterségek bemutatását, kipróbálását, a szülők pedig a kirakódó vásárt, pálinkakóstolót.
  Ebéd előtt/közben megnéztük a különleges Boldogkő-Látványpicét, köszönjük az érdekes látványt és vezetést!
  Mindezek után jól esett az ebéd a Terra Boldogkő by Anyukám Mondta étteremben. Nemcsak a finom ebédet (sonkás és margherita pizza vegyesen, házi bodzaszörp, panna cotta piros gyümölccsel), hanem a szíves vendéglátást, gondoskodást is köszönjük!
  A szeptemberi családi hétvége nemcsak a gyerekek felhőtlen szórakozását biztosítja, hanem kikapcsolódás a szülőknek is. Köszönjük Vincze Balázsnak és Nagy Tóninak a péntek esti gitárkíséretet a nótázáshoz. A telefonok csak azért vannak kézben, hogy a dalok szövegét onnan nézzék azok, akik nem ismerték. A szombat esti pálinkakóstolót köszönjük a Szónoczki családnak! Ezúttal különféle erdei gyümölcsökből készült pálinkákkal bűvölték el a társaságot. Becsületkassza felállítását javasolták és az abban összegyűlt pénzt az alapítványnak ajánlották fel. Az összegyűlt 144.000 Ft-ot köszönjük szépen!

  Képek a galériában >>

Megszakítás