Gyereknap 2019-2021.

2021.

10 éve látja vendégül a Mogyoródi Aquaréna a szervátültetett gyermekeket és családjukat. Az ország minden szegletéből érkeznek családok, mert megéri… Köszönjük az egész napos felhőtlen szórakozást!

Galéria >>

 

 

2019.

Augusztus 5-én kilencedik alkalommal látta vendégül a Mogyoródi Aquaréna a szervátültetett gyerekeket családjukkal együtt egy vidám GyerekNapozásra. Alig várták már a gyerekek, de a szülők is, hogy ismét együtt lehessenek, hisz a MI IS NYARALUNK tábor óta már több min egy hónap telt el, hiányoztak egymásnak.

Galéria >>

 

 

 


2018.

Ismét GyerekNapoztunk,

igen...így kezdődött ez a fantasztikus nyári szünidei nap: július 16-án reggel egy iskolai gyermektáborban, valahol a Duna mentén, egy „elárvult” testvérpár lézengett az üres alvótermek és játszószobák között. Társaik már percekkel korábban zajongva, vidám csacsogással útnak indultak felfedezni a környéket. A testvérpár szíve a társaik felé húzott, de egy belső hang viszhangzott bennük, izgalmasabb programot ígérve, hát türelmesen várták a szüleiket, akik aztán meg is érkeztek a dugig pakolt családi autóval. Boldog üdvözlések közepette - már napok óta nem látták egymást- beszálltak a kocsiba és irány a Mogyoródi Aquaréna! Alig két hete tértek vissza a „Mi is nyaralunk!” éves balatoni nyaralásukból, és még ki sem „heverték” az egyhetes marathoni élménydömpinget; frissen élt bennük az emlék a bandázásról a barátaikkal, és most újra találkozhatnak velük! A várakozás izgalma ott vibrált az autóban, amikor 10 óra után, felpakolva a strandcuccokkal, hideg elemózsiával és italokkal, megérkezett a kis család az Aquaréna parkolójába.
"Mit fog szólni Zsuzsa nem-néni...?"- gondolták.- "A találkozó 9:50-kor volt és illet volna pontosan érkezni...!" Azonban már órák óta úton voltak, remélték nem maradtak le semmiről a negyedórás késés miatt. Nem bizony, a karszalagok a belépéshez a recepción vártak rájuk; többször jártak már itt, hála a Transzplantációs Alapítványnak (!), így otthonosan érezték magukat már az első pillanattól... Felpakolva, elindultak a szokásos gyermekmendence irányába, amikor is pont belebotlottak Zsuzsa nem-nénibe. Vidám üdvözlés; gyors puszik és vigyorgás, hogy pont eme jeles napon -valakinek a születésnapján 😉- sikerült megszervezni a Napozást a Viziparadicsomban, majd a család letáborozott. Üdvözlések, nem is olyan régen látott barátokkal gyors szóváltás, hogy ki hogyan van, mi történt mióta nem találkoztak.... Mindeközben fogyott az az isteni pogácsa (Daubneres, ha jól tudom); néhányan megemlítették, hogy a tökmagos a legjobb... majd irány a csúzdák! És ez így ment egész nap!
A kis család szinte észre sem vette, hogy telt el ez a csodálatos összefüggő-élmény-nap. 

Lássunk néhány kiemelkedő pillanatot:
1. El nem mondható az az élmény, amikor közel százan énekelték a Boldog születésnapot Zsuzsa nem-néninek, akivel ezúttal lánya és gyönyörű kisunokája is együtt ünnepelhetett!!!
2. Néhány negyvenen innen és túli fiatal ismét tizenéves lendülettel forgott és akadt el csónakjával a vadvízi csúzdán 😁
3. A legfélelmetesebb „kék csúzdán” úgy száguldoztak kicsik és nagyok, transzplantáltak és donorok, gyermekek és szüleik, mintha csak az éves kontrollra sétáltak volna be a kórház ajtaján!
4. Megjegyeztük, hogy itt az ideje végre kiadósabb elemózsiával érkezni, mert a büféknek sem kínálata, sem ára nem lesz kedvezőbb, azonban amíg a Barna-Földesi Gabi a láthatáron van, mindig akad egy-két finom szendvics, 😘 köszönjük!!!
5. A gyümölcsös alkoholmentes sör nagy melegben mégsem tűnik értelmetlennek!
6. Idén valahogy több családapa bízta feleségére a csúzdázás veszélyes levezénylését és férfiként húzták az igát, míg a családjuk sütkérezett és pancsolt! Háromszoros hurrá a dolgozó apáknak és a bátor anyáknak!!!
7. Végül egy kis statisztika:
*100%-a elfogyott annak az isteni pogácsának.
*80%-a a hazatérő résztvevőknek már a kocsiban kidőlt a fáradtságtól.
*megsokszorozódott az elkövetkező napokban a baleseti / háziorvosi rendelőt felkeresők száma, bár itt nincs bizonyítható, közvetlen összefüggés a sérülések száma és a csúzdákat kipróbálók bátorságának aránya között.
*Az elmúlt pár évi alkalmak összehasonlítása alapján, idén már minden második GyerekNapozónak feltűnt és „hiányzott” a Hungaroringen köröző és dübörgő lóerők „nyerítése”
*Végül, de nem utolsó sorban, a mintegy 100 résztvevő nevében - ebben 100%-osan biztos vagyok - 100xos köszönet a Transzplantációs Alapítványnak, hogy részt vehettünk ezen a fergeteges GyerekNapozó programon !!!

Még szeretnénk legalább 100 hasonlót!! Nagyon köszönjük: A Szabó család

 

Galéria >>

 

 


NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK


Keresés

TÁMOGASSA ALAPÍTVÁNYUNKAT!

10200885-32611135-00000000

A szervátültetett és szervre váró gyermekek és családjaik rehabilitációjáért!

KÖSZÖNJÜK ADOMÁNYAIKAT!

 


Feliratkozás levelezőlistánkra

Megszakítás