Mi is síelünk, 2016

TACKERS 2016

10. alkalommal vettek részt magyar szervátültetett gyerekek TACKERS programon!

2016_tackers Január 23-án elrepültek a TACKERS (Transzplantált Gyerekek Kalandtábora) résztvevői Genfbe, és onnan vonattal utaztak tovább a svájci Alpokban fekvő Anzerebe. Virág (19 éves, vesetranszplantált) a csapatkapitány, ő már kétszer is volt ezt megelőzően TACKERS-gyerek. A csapat tagjai: Viktor (14 éves, májtranszpl.), Ádám (12 éves, májtranszpl.) és Zsófi (16 éves, vesetranszpl.) Egy hét sportolás és szórakozás után január 30.-án érkeztek haza, tele élményekkel, jó színben, boldogan.

Köszönjük a lehetőséget Liz Schicknek, aki maga is májtranszplantált és 2000 óta szervezi a tábort és köszönet minden önkéntesnek, akik a táborban azért dolgoznak, hogy a gyerekeknek minél nagyobb élményt szerezzenek, és emellett egészségesek maradjanak! Köszönet azoknak a támogatóinknak – CRYDET Kft. és PC ARÉNA Kft. -, akik évről évre biztosítják, hogy a részvételi díjat és repülőjegyet ki tudjuk fizetni.

Külön köszönet Szalmási Donátnak, aki még „odaátról” is gondoskodik itt maradt barátairól, társairól. Donát osztálytársai, a soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium 10/A osztálya Dárdainé Csonka Andrea osztályfőnök szervezésében jótékonysági süteményakciót szervezett. A finomabbnál finomabb süteményekből és egyéb szülői adományokból összegyűlt pénzt felajánlották alapítványunknak, mi pedig úgy döntöttünk, hogy ebből az összegből utaztatunk a svájci Anzerebe (abba a TACKERS táborba, ahol Donát mindig annyira jól érezte magát, hogy azt mondta, szívesen élne ott) egy szintén májátültetett fiút. Ez Donát ajándéka...

Képek a galériában >>


NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK


Keresés

TÁMOGASSA ALAPÍTVÁNYUNKAT!

10200885-32611135-00000000

A szervátültetett és szervre váró gyermekek és családjaik rehabilitációjáért!

KÖSZÖNJÜK ADOMÁNYAIKAT!

 


Feliratkozás levelezőlistánkra

Megszakítás