Tavaszi Nemzetközi Tábor, Törökország

Törökország 2014

2014. április 6-11.

A szervátültetett gyermekek nemzetközi tavaszi táborát Törökországban már második alkalommal rendezték meg. Magyarország a tavalyi, első táborban is képviseltette magát és idén sem maradtunk ki: ezúttal Luka Tímea (10, májtranszplantált ) és Komlós Alexandra (13, vesetranszplantált) utazhatott a törökországi Antalyaba, ahol megannyi szép élmény várta őket!

6 országból 17 szervátültetett gyermek érkezett a táborba. A kommunikáció néha ugyan nehézkes volt, de az egy hét újabb megcáfolhatatlan bizonyítéka volt annak, hogy a közvetlenséghez, a kedvességhez és barátságossághoz nem feltétlenül kellenek szavak... Köszönjük vendéglátóinknak, a Transzplantációs Alapítványnak és támogatóinknak, hogy egy ilyen feledhetetlen hétben lehetett részünk, ahol nem csak sokat láttunk és tapasztaltunk, hanem számos nemzetközi barátságra is szert tehettünk!

Böcskei Virág (kurátor)

Képek a táborról >>


Törökország 2013

2013

"Living is beautiful as well as giving life!" - Élni csodálatos, életet adni is az!

Ez volt a jelmondata a transzplantált gyerekek tavaszi nemzetközi táborának, amely a első alkalommal került megrendezésre Törökországban. 7 országból 35 eleven gyermek (vese-, máj- és szívátültetett) érkezett a török Riviérára, ahol az egy hét folyamán számos színes program várta őket.

Magyarországot Tárnoki Virág (vesetranszplantált) és Gyurkó Szandra (májtranszplantált) képviselte kíséretemben. Gyönyörű hetet töltöttünk ezen a csodálatos helyen: várost néztünk, hajókáztunk, golfoztunk, horgásztunk, hegyet másztunk, fürödtünk, játszottunk... és ami a legfontosabb: barátságokat kötöttünk,... talán egy életre szólókat!

Köszönjük a vendéglátóinknak a meghívást és a meleg vendégszeretetet!

Böcskei Virág (kurátor)

Képek a táborról >>


NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK


Keresés

TÁMOGASSA ALAPÍTVÁNYUNKAT!

10200885-32611135-00000000

A szervátültetett és szervre váró gyermekek és családjaik rehabilitációjáért!

KÖSZÖNJÜK ADOMÁNYAIKAT!

 


Feliratkozás levelezőlistánkra

Megszakítás