Mi is nyaralunk 2011

Tündérmese

Egy tündérmese volt számomra a múlt hét. A mesékben sokszor előfordulnak bűvös számok, mint például a hármas: a király három leánya, a három kívánság, vagy a hetes: a hétfejű sárkány, a hét törpe...

A múlt héten a mi bűvös számaink a nyolc, a kilencven és a száznyolcvan voltak: idén nyolcadik alkalommal került megrendezésre a szervátültetett és – átültetésre váró gyerekek nyári rehabilitációs tábora. A 180 résztvevő közül 90 gyermek volt, ők voltak tündérország vidám, önfeledt lakói egy héten keresztül, Balatonvilágoson!

A mi mesénkben nem voltak tüzet okádó sárkányok, sem gonosz boszorkányok, de volt hullámzó óperenciás tengerünk, cápaemberünk, felfújható várunk, voltak lufikkal viaskodó harcosaink, kipingált tündérlányaink, falakat megmászó bátor hőseink, táncoló törpéink, éneklő trubadúrjaink, udvari mulattatóink és volt sok-sok királyfink és királykisasszonyunk!

Tündérországban nem ismerik a betegséget, mindenki egészséges, nincs különbség transzplantált és egészséges tündérpolgár között, mindenki sportol, játszik és mindenféle megkötés nélkül éli a tündérek hétköznapi, vidám életét.

A tündérmesének most egy időre vége, de ha nagyon hiányzik a sok kis királyfi és királylány, csak becsukom a szemem és tovább álmodok...

Böcskei Virág kurátor

Képek a galériában >>>


NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK


Keresés

TÁMOGASSA ALAPÍTVÁNYUNKAT!

10200885-32611135-00000000

A szervátültetett és szervre váró gyermekek és családjaik rehabilitációjáért!

KÖSZÖNJÜK ADOMÁNYAIKAT!

 


Feliratkozás levelezőlistánkra

Megszakítás