1 % a szervátültett gyermekek rehabilitációjáért

1 % = rehabilitáció

Közzétette: Transzplantációs Alapítvány – 2017. január 25.

Neked apró SZÍVESSÉG, nekik óriási SEGÍTSÉG!

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadója 1 %-ával a szervátültetett és szervre váró gyerekek nyári rehabilitációs táborát!

A felajánlás menete:

1. A rendelkező nyilatkozatot (nyilatkozatokat) tartalmazó borítékot az adóbevallási csomagjában helyezze el, vagy lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban személyesen, vagy postán juttassa el a május 20-i határidőig az adóhatóságnak.

2. Nyilatkozatát megteheti a személyi jövedelemadó bevallással együtt a nyomtatványgarnitúra részét képező perforált íven is, amelyet majd az adóhatóság választ le a perforálás mentén. (Az adózónak nem kell letépni és külön borítékba helyeznie.)

 

 

3. Ha elektronikus adóbevallást nyújt be, rendelkező nyilatkozatát az adóhatóság honlapjáról letölthető nyomtatványkitöltő programmal készítheti el és köldheti meg az adóhatóságnak.

4. Munkáltatói adómegállapítás esetén a rendelkező nyilatkozatot tegye postai borítékba! A borítékot zárja le, lássa el adóazonosító jelével és írja alá úgy, hogy aláírása árhaladjon a leragasztáson, és így juttassa el a munkáltatójához legkésőbb tíz nappal a május 21-i bevallási határidő előtt.

5. Ha már benyújtotta bevallását, de az 1%-ról még nem rendelkezett, nyilatkozatát május 20-ig még papíron, vagy elektronikus úton is beküldheti.

Köszönjük!

 

 


Az SZJA 1% felajánlásáról rendelkező
adónyilatkozat letöltése >>

Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért

Adószámunk: 19667063-1-41

 

 


Milyen tevékenységet végzünk?

A Transzplantációs Alapítvány hazánkban egyedülálló módon, országos tevékenységet folytat a szervátültetett gyerekek rehabilitációja területén.

A „Mi is nyaralunk” élményterápiás program célja alapvetően a transzplantáltak, a transzplantációra várók (akik a transzplantációig sokszor bonyolult időszakos kezeléseken esnek át - művese, stb.) közös táboroztatása, rehabilitációja, és az egészséges gyermekekkel történő integrációja.

Célunk, hogy a többnyire születésüktől fogva beteg gyerekek önismeretét, és önbizalmát különféle programok segítségével fejlesszük. Bebizonyítsuk számukra, hogy ők is tehetségesek, ügyesek, képesek mindarra, amire egészséges társaik. Nagyon fontos, hogy akik túl vannak a műtéten, mihamarabb beilleszkedjenek az egészségesek közösségébe, iskolába, ne érezzék magukat kirekesztettnek.

Sok gyerek az alapítvány által szervezett táborban nyaralt életében először, ezért mindent megteszünk, hogy továbbra is olyan élményekben részesítsük őket, ami által feldolgozhatják a hosszú évekig tartó betegséggel, műtéttel járó traumát.

Célunk továbbá a családok segítése: az egy hetes tábor kiváló alkalmat ad arra, hogy a hasonló problémákkal küzdő szülők olyan sorsközösséget alakítsanak ki, ahol tapasztalatot tudnak cserélni, ahol a mindennapi gyakorlati nehézségek megoldását meg tudják osztani egymással.

 

Köszönjük a segítségét!


NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK


Keresés

TÁMOGASSA ALAPÍTVÁNYUNKAT!

10200885-32611135-00000000

A szervátültetett és szervre váró gyermekek és családjaik rehabilitációjáért!

KÖSZÖNJÜK ADOMÁNYAIKAT!

 


Feliratkozás levelezőlistánkra

Megszakítás