• Vivicittá 2016.04.16., Margitsziget

     

    A Nemzeti Vese Program szervezésében idén is részt vettünk az egyik legnépesebb futóversenyen. Négy – szervátültetett gyereket nevelő – család futott az alapítvány színeiben, hogy megmutassák, A SZERVÁTÜLTETÉS ÉLETET MENT! Az információs sátorban a Nemzeti Vese Program egészségügyi méréseket végzett, a Trappancs Egyesület fiataljai váltófutásban indultak, és gyereksarkot működtettek, a Transzplantációs Alapítvány lufijainak nagy vonzereje volt, lehet hogy ennek köszönhetően a szervátültetésre vonatkozó kérdőíveket is sokan kitöltötték, és kíváncsiak volta arra is, hogy vajon mi a helyes válasz.

    Értékes nap volt, gyönyörű idővel. ..és ne feledkezzünk meg a Magyar Szervátültetettek Szövetségének férfi sportolóiról, akik a váltófutásban 180 induló közül a 9. helyen végeztek! Gratulálunk!

    Köszönjük a fotókat Maléth Anikónak és Feszt Tímeának! A lufikat köszönjük Ébert Juditnak, azaz a Pécsi Party Lufi Service-nek, a héliumot a Messer Hungarogáz Kft.-nek, és a Nemzeti Vese Programnak köszönjük a szervezést!

     

Megszakítás