• Transzplantációs Fórum – Pécs – 2015. ápr. 12.


  „CSAK NŐ SZÜLHET GYERMEKET, DE BÁRKI AJÁNDÉKOZHAT ÉLETET” szlogenünk népszerűsítése céljából ötödik alkalommal rendeztünk a Pécsi Tudásközpontban fórumot. A pécsi transzplantációs centrum körzetébe tartozó dialízis központokban kezelt vesebetegek és hozzátartozóik idén is szép számmal vettek részt az alapítvány rendezvényén. Ez alkalommal a 78 résztvevő között örömmel üdvözölhettünk néhány háziorvost és sportorvost is.

  Köszönjük az előadóknak – Dr. Kalmár Nagy Károly és Dr. Szakály Péter sebészek, valamint Dr. Kovács Tibor nefrológus -, hogy idén teljesen új szempontok alapján készítették előadásaikat, melyek a betegek számára érthetőek és érdekfeszítőek voltak. Köszönjük az élődonoros transzplantáción átesett testvérpárnak, hogy a vasárnapjukat feláldozva eljöttek és történetük elmesélésével bátorságot nyújtottak betegtársaiknak és azok hozzátartozóinak.

  Köszönjük Viola Marcsi transzplantációs koordinátornak a fotózást és a transzplantációs osztály nővéreinek a regisztációban nyújtott segítségét.
  A Fórumot az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatása nélkül nem rendezhettük volna meg! Köszönjük!
  A betegek szállítását köszönjük a B.Braun Avitum és az FMC dialízis szolgáltató cégeknek!

  Képek a galériában >>

Megszakítás