• Köszönjük! Köszönjük! Köszönjük!

    Mindenki nagyon elkeseredett, amikor szeptemberben a MOL Új Európa Alapítvány három héten át folyó, 10 éves jubileumi játékán 26 szavazat hiányában lecsúszott alapítványunk 1 millió Ft nyereményről. Ám a MOL dolgozói kárpótoltak bennünket!
    A MOL Magyarország vezetői és országunk élsportolói, Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardozó, Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó és a magyar válogatott labdarúgó Juhász Roland decemberben saját készítésű süteményeiket árulták Budapesten, Békásmegyeren, Tiszaújvárosban és Százhalombattán.
    A népszerű kezdeményezést már harmadik évben rendezték meg a vállalat dolgozói körében, ahol a megszokott ár többszöröséért fogytak az édességek. A befolyt összeget, több mint 1000.000 Ft-ot, a MOL megduplázta, így 1 – 1 millió forintot adott át Szollár Domokos, a MOL Csoport kommunikációs igazgatója és Gáborné Haáz Andrea, a MOL Új Európa Alapítvány ügyvezetője Bogár Zsuzsának, az Ágacska Alapítvány elnökének és Szalamanov Zsuzsának, a Transzplantációs Alapítvány kuratóriumi elnökének.

Megszakítás