Mi is nyaralunk

2004 óta rendszeresen MI IS NYARALUNK tábor!

Az egyhetes nyári tábor egyik legfontosabb programunk. Célja a szervátültetett gyermekek testi-lelki rehabilitációja, valamint társadalmi reintegrációja. A táborban a közösségi életbe való sikeres visszatérésüket rekreációs programokkal segítjük: csoportos beszélgetésekkel, sok sporttal, kalandparkkal, motorozással, együttes játékkal. Fontosnak tartjuk, hogy az érintett családok minél előbb felismerjék, hogy gyerekeik, a súlyos és gyakran hosszú évekig tartó betegség után, a sikeres szervátültetésnek köszönhetően újra teljes értékű életet élhetnek.

Az egyhetes táborban a legkülönbözőbb programokkal és módszerekkel fejlesztjük a gyerekek önismeretét és önbizalmát. Bebizonyítjuk számukra, hogy ők is ugyanolyan tehetségesek, ügyesek, képesek mindarra, amire egészséges társaik. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy a szervátültetett gyerekek mellett részt vegyenek az egészséges testvéreik és szüleik is.

A rehabilitációt komoly önkéntes csapat segíti, melynek tagjai különböző területekről érkező szakemberek: nefrológus, gyermekgyógyász, kardiológus, pszichológus, családterapeuta, gyógytornász, testnevelők, művészek, rendezvényszervezők, pedagógusok.

Sok gyerek az alapítvány által szervezett táborban nyaral életében először, ezért mindent megteszünk, hogy olyan élményterápiában részesítsük őket, amely segíti a betegséggel, műtéttel járó trauma feldolgozását.

A Transzplantációs Alapítvány minden szervátültetett gyermek, valamint egészséges testvéreik és a 12 év alatti gyermekek egyik kísérőjének tábori részvételi díját átvállalja.

MI IS NYARALUNK táboraink az elmúlt évek során:

2018

miis2016

Beszámolók

Galéria 1 

Galéria 2

Galéria 3

Galéria 4


2017

miis2016

Beszámoló

Galéria 1

Galéria 2

Galéria 3

 


2016

miis2016

Beszámoló

Galéria 1 

Galéria 2 


2015

Mi is nyaralunk logo 2015 Beszámoló

Képek


2014

nyaral2014

Beszámoló

Képek I.

Képek II.


2013

nyaral2013

Beszámoló

Képek a galériában


2012

nyaral2012

Beszámoló

Képek I.

Képek II.


2011

nyaral2011

Beszámoló

Képek


2010

nyaral10_logo

Képek


2009

nyaral2009

Képek


2008

nyaral2008

Képek


2007

nyaral2007-logo

Képek

   

NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK

 


 

Ismét sikeresnek mondhatjuk a MI IS NYARALUNK tábor javára rendezett árverést, a bevételünk meghaladta az egymillió forintot!

Köszönet érte az alkotásokat felajánló művészeknek, a kiállításnak és az aukciónak helyet adó SCH Galériának, az aukciót levezető Oltai Kata művészettörténésznek, valamint az aukciós katalógust előállító Pharma Press nyomdának, no meg az alkotásokat megvásárló támogatóinknak!

Az aukción megmaradt alkotásokat ide kattintva lehet megtekinteni és  továbbra is lehet vételi ajánlatot tenni a transalap@acenet.hu címen!

        A segítség mindig jól jön!


Feliratkozás levelezőlistánkra