• Sikeresen zártuk a II. Jótékonysági Aukciót

    Lezajlott a II. Jótékonysági kortárs művészeti aukció a szervátültetett gyerekek MI IS NYARALUNK – rehabilitációs tábor támogatására. Az aukció bevétele 970.000 Ft volt – reméljük, hogy további vásárlásokkal még növelni tudjuk ezt az összeget.

    Köszönet a közel 50 művésznek, akik alkotásaikat felajánlották, és mindazoknak, akik vásárlásukkal támogatták a célt. Köszönet az SCH Galériának, ahol a kiállítást berendezték számunkra és az aukciót lebonyolíthattuk, mindezt térítésmentesen. Köszönet a PharmaPress Nyomdának, akik a 100 katalógust ingyen nyomtatták ki gyönyörű kivitelben. Köszönet Kelen Annának, a Virág Judit Galéria szakértőjének, aki az aukciót kedvesen, szakszerűen és térítésmentesen vezette le. Köszönet Szkarossy Zsuzsának, aki az alkotásokat fotózta a katalógushoz. Köszönet a Veritas Gold Kft.-nek, akik az árverés résztvevőinek szomjoltásáról gondoskodtak és az Instrument Party Rent Kft.-nek, akik a résztvevők számára a leülést biztosították a székek ingyenes kölcsönzésével és szállításával.

    …és végül, de nem utolsó sorban köszönet Börcsök Enikő színművésznek és párjának, Tóth József festőművésznek, akik a képzőművészeti aukció lehetőségét kitalálták és megteremtették alapítványunk számára.

    Képek az aukcióról

    Képek a március 20-i sajtótájékoztatóról

Megszakítás