• Tengelici farsang 2020.

  Tengelicen a B-Cool Dance Team SE

  A tengelici családi hétvégénk, farsangunk immár 4 éve Czakó Nicinek köszönhetően a B-Cool Dance Team SE versenyzőivel kezdődik. Az akrobatikus rock and rollt elképesztő magas színvonalon űző csapat idén is elkápráztatott bennünket. Lengyel Bonita és Mészáros Gábor már világklasszisok, a világkupákon a 10. hely körül szerepelnel! Köszönjük mindannyiuknak a fantasztikus élményt!

   

  Szülő orvos forum

  A tengelici családi hétvége elmaradhatatlan programja a szülő-orvos fórum, amikor a szülők kötetlenül, időkorlát nélkül beszélgethetnek a gyerekeket kezelő orvosokkal. Ez alkalommal Dr. Vilmányi Csaba, a szívtranszplantált gyerekeket gondozó orvos nem lehetett velünk betegség miatt, de jelen volt a SE I. sz. Gyermekklinikáról Prof. Dr. Reusz György, Dr. Kelen Kata, Dr. Dezsőfi Antal és Kiss Erika dietetikus, valamint Gráczki Andrea fejlesztő pedagógus, a TSMT kiváló szakembere. A fórum után számtalan gyermeket megvizsgált, és felajánlotta önkéntes segtségét azon gyermekek fejlesztéséhez, akik a TSMT-vel fejleszthetők.
  Természetesen a wellness is a hétvége csemegéje, a szálloda kiváló lehetőségeit boldogan használták ki szülők-gyermekek egyaránt.

  Csapatversenyek

   

  Az elmúlt 12 évben egyszer sem fordult elő, hogy semmi hó ne legyen Tengelicen, viszont ilyen csodás, tiszta kék égre sem emlékszünk. Evidens volt, hogy amíg a szülő-orvos fórum zajlik odabent, a gyerekek csapatversenyét az önkéntesek vezetésével odakint rendezzük meg. A tiszta levegő, szép környezet, jó program hatására egyetlen mobilozó gyermeket sem láttunk.
  Gratulálunk és köszönet Böcskei Virágnak és Szendi Janinak az ötletért és az összes jelenlévő önkéntesnek a lelkes megvalósításért!

  A video itt látható az eseményről >>

   

   

  Farsangi bál

  2006-ban a soproni Lővér Hotelban rendeztünk először farsangot és csuda nagy sikere volt. 2009 óta Tengelicen tartjuk a farsangi mulatságot és évről évre egyre több szülő is jelmezbe bújik. Ötleteik kifogyhatatlanok! Szeretnek a családok összeöltözni, de a barátnők csapat-jelmeze is nagy divat. Sok egyszerű és ötletes jelmezzel találkozhattunk idén is, mint például Luca és Szandi koldus jelmeze, vagy Anikó bundáskenyere. Domi és édesapja, Viktor zsüriként jelentek meg, jelmezük a kezükben tartott tábla volt.
  Éjjel 2-ig tartott a mulatozás, ami azt valószínűsíti, hogy jól érezték magukat a résztvevők…

  Képek a galériában >>

Megszakítás