• Fájó szívvel búcsúzunk

   

  Ismét hajnalban

  Ismét halál

  Ismét egy csodálatos, pótolhatatlan ember     

  Elég legyen!

  Börcsök Enikő ma lett volna 53 éves. Arra készültünk, hogy a Baross utcában, a kórházi ablakával szemben állva köszöntjük születése napján… Ám itt hagyott bennünket már hajnalban, hosszú, súlyos betegség, szenvedés után.

  Enikő, Enci, Börcsi… ez mind ő volt. Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész, Prima Primissima díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, ez is mind ő volt. Ezt mindazok tudják, akik művészetét, pályafutását ismerik, a színházba- és moziba járók. Amit azonban csak mi, a Transzplantációs Alapítvány rendezvényeire, programjaira járók tudunk, hogy Enikő milyen csodálatos, melegszívű, segítőkész, minden művészi allűrtől mentes, csupa nagybetűs EMBER volt.

  2010 óta aktívan részt vett önkéntes segítőként, majd a kuratórium tagjaként az alapítvány munkájában párjával, Józsival együtt és 2016-ban őket választottuk Az Év Önkéntesének.

  Enikő a táborban esténként játszott a szülőkkel, versfelolvasást tartott, legjobb párterápiának az ő táncoktatása (tangó, keringő, salsa, rock’n’roll) bizonyult, sminkelést tanított az anyukáknak. A gyerekeket felkészítette a tábori ki-mit-tud-ra…. folyton tele volt ötletekkel.

  Elképzelhetetlen, hogy ki fogja azt az űrt pótolni, amit ő hagyott!

  Nagyon fogsz hiányozni, drága Enci! Örökké emlékezünk rád!         

Megszakítás