Angyali Nagykövet Program

Légy az alapítvány angyali nagykövete!


 


angyali nagykovet


A múlt évben indult családtámogató programunkhoz bárki csatlakozhat, aki úgy érzi, hogy segíteni akar az egyre szaporodó, szegénységi küszöb alatt élő, szervátültetett gyermeket nevelő családokon.


Neked apró szívesség, nekik óriási segítség!


Mint sokan tudjátok, a Transzplantációs Alapítványnak van egy működő családtámogatási programja, amelynek keretében különböző cégek dolgozói - társadalmi felelősségvállalásuk jegyében- 1000, 2000, vagy 3000 Ft-ot utalnak át havonta az alapítvány számlájára. A befolyt összegekből mi tartós élelmiszert, tisztítószereket vásárolunk a rászoruló családoknak.


A transzplantált gyerekek családjai között sok az anyagilag nehéz helyzetben lévő, mert a gyermekek szervátültetést megelőző hosszan tartó betegeskedése, kórházi és otthoni ápolása miatt, az egyik szülőnek - általában az édesanyának -, fel kell adnia munkáját.


A helyzet még nehezebb abban az esetben, amikor a gyermek élődonoros transzplantáción esik át, valamelyik szülőjétől kapja az életmentő szervet (vagy szervdarabot), mert ilyenkor a kivizsgálás mindkét szülőt érinti, korlátozva őket a munkavégzésben. Sajnálatos módon nem egyszer fordul elő, hogy a transzplantációt követően a gyermeket - habár egészségügyi állapota már megengedné, hogy hazatérjen - bent kell tartani a kórházban, mert a család otthoni körülményei nem alkalmasak a frissen szervátültetett gyermek fogadására.


Az igény a szociális segítségre olyan nagy, hogy az alapítvány anyagi lehetőségei nem adnak módot arra, hogy minden rászorulón segítsünk - a szelektálás pedig nehéz és fájdalmas, sokszor egyszerűen lehetetlen.


Segítsünk együtt a rászorulókon!


Történjen a segítségnyújtás tartós élelmiszer, higiéniai szerek, vagy anyagi támogatás formájában, közvetítésünkkel adományaik valóban a rászoruló családokhoz kerülnek.


Számlaszámunk: K&H Bank Zrt: 10200885-32611135-00000000


Az adományozással kapcsolatban keressen bennünket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért
Szalamanov Zsuzsa / a kuratórium elnöke
transalap@acenet.hu
Telefon: 06 1 236-0833


NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK


Keresés

TÁMOGASSA ALAPÍTVÁNYUNKAT!

10200885-32611135-00000000

A szervátültetett és szervre váró gyermekek és családjaik rehabilitációjáért!

KÖSZÖNJÜK ADOMÁNYAIKAT!

 


Feliratkozás levelezőlistánkra

Megszakítás