HOGYAN SEGÍTHET?

Alapítványunk sokrétű feladatát fizetett alkalmazottak nélkül, kizárólag önkéntes segítőkkel látja el 25 éve. Rendszeres bevételi forrásaink nincsenek, csakis a sikeres pályázatokból, egyéni és céges adományokból, támogatásokból tudjuk működésünket fenntartani, ismeretterjesztő és rehabilitációs programjainkat megrendezni.


fejkeep


Ismerkedjen meg működésünkkel, programjainkkal, és ha méltónak talál rá és módjában áll, kérjük, legyen Ön is támogatónk!


A segítségnyújtással kapcsolatban keressen bennünket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért
Szalamanov Zsuzsa / a kuratórium elnöke
transalap@acenet.hu
Telefon: 06 1 236-0833


AKTUÁLIS: Jótékonysági aukció - folytatás


Kedves Barátaink, Támogatóink!
Az élő árverés május 31-én sikeresen lezajlott, 1,2 millió Ft bevételünk lett. A megmaradt alkotásokra azonban továbbra is lehet vételi ajánlatot tenni. A művészek szívvel-lélekkel támogatnak bennünket, és nem kérték vissza az el nem kelt műveiket.


Továbbra is várjuk a vételi ajánlatokat a megmaradt alkotásokra a transalap@acenet.hu emailcímen vagy a (06)1 236-0833 telefonszámon.


Közhasznú alapítványunk 25. jubileumi évében segítsetek, hogy még több szervátültetett gyereknek és családjának tudjunk feledhetetlen élményt szerezni programjainkkal! Köszönjük!


Tegyen vételi ajánlatot a művekre!

   

NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK

 


 

Ismét sikeresnek mondhatjuk a MI IS NYARALUNK tábor javára rendezett árverést, a bevételünk meghaladta az egymillió forintot!

Köszönet érte az alkotásokat felajánló művészeknek, a kiállításnak és az aukciónak helyet adó SCH Galériának, az aukciót levezető Oltai Kata művészettörténésznek, valamint az aukciós katalógust előállító Pharma Press nyomdának, no meg az alkotásokat megvásárló támogatóinknak!

Az aukción megmaradt alkotásokat ide kattintva lehet megtekinteni és  továbbra is lehet vételi ajánlatot tenni a transalap@acenet.hu címen!

        A segítség mindig jól jön!


Feliratkozás levelezőlistánkra