Nemzeti Vese Program

Együttműködésünk a Nemzeti Vese Programmal

20130121_nva2013-ban Alapítványunk a Nemzeti Vese Program első számú operatív együttműködő partnerévé lépett elő. A Nemzeti Vese Program döntéshozó testülete bizalmat szavazott nekünk a 2014-es évre is, és megbízta Alapítványunkat a Program céljai elérése érdekében szükséges marketing és PR feladatok teljes körű megtervezésével, valamint megvalósításával.
A feladat megtisztelő, a cél nemes!

A Nemzeti Vese Program 2013-as beszámolója

A Nemzeti Vese Programot 2011. tavaszán, a szakminisztérium erkölcsi támogatásával, azzal a céllal hívták életre, hogy a szakmai szervezetek és betegszervezetek munkáját segítve iránymutatást, keretet adjon minden vesével kapcsolatos aktivitásnak, a prevenciótól kezdve a szűrésen és a vesepótló kezeléseken át, egészen a transzplantációig. A program célja egyrészt az edukáció, a lakosság és a betegek információval történő ellátása, másrészt szakmai párbeszéd folytatása, amelynek eredménye egy – a döntéshozók számára is iránymutatást, valódi megoldást jelentő – cselekvési terv megalkotása.

A program üzenete: Az elhízás, a cukorbetegség és a magas vérnyomás a krónikus veseelégtelenség előszobája! Óvd a vesédet!

Vese Világnap, 2014. március 13.

Vese Világnap, 2013. március 14.

Részvételünk a Hegyvidék Napokon, 2013. június 2.

"Bárki ajándékozhat életet" címmel a Figyelő teljes egészségügyi melléklete foglalkozik a krónikus vesebetegségekkel, megelőzésükkel és gyógyításukkal, 2013. augusztus 4.

Kutatók Éjszakája, 2013. szeptember 27.

   

NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK

 


 

Ismét sikeresnek mondhatjuk a MI IS NYARALUNK tábor javára rendezett árverést, a bevételünk meghaladta az egymillió forintot!

Köszönet érte az alkotásokat felajánló művészeknek, a kiállításnak és az aukciónak helyet adó SCH Galériának, az aukciót levezető Oltai Kata művészettörténésznek, valamint az aukciós katalógust előállító Pharma Press nyomdának, no meg az alkotásokat megvásárló támogatóinknak!

Az aukción megmaradt alkotásokat ide kattintva lehet megtekinteni és  továbbra is lehet vételi ajánlatot tenni a transalap@acenet.hu címen!

        A segítség mindig jól jön!


Feliratkozás levelezőlistánkra