Győr

Árnyék és Fény transzplantációs fotókiállítás Győrben, 2013.03.13.

A Nemzeti Vese Program keretében, a Vese Világnaphoz kapcsolódva a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért „Árnyék és Fény” c. fotókiállítása egy héten keresztül volt megtekinthető a győri ETO Park Élményközpontban.

Tarján Iván képei bemutatják azokat a stációkat – donáció, művese kezelés, transzplantáció –, amíg a végstádiumú szervelégtelenséggel élő beteg a szervátültetésnek köszönhetően aktív, teljes életet élő emberré válhat.

A kiállítás célja elősegíteni a donációk, azaz szervadományozások számának növekedését. Egy donor akár 7 ember életét is megmentheti.

Képek a galériában

   

NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK

 


 

Ismét sikeresnek mondhatjuk a MI IS NYARALUNK tábor javára rendezett árverést, a bevételünk meghaladta az egymillió forintot!

Köszönet érte az alkotásokat felajánló művészeknek, a kiállításnak és az aukciónak helyet adó SCH Galériának, az aukciót levezető Oltai Kata művészettörténésznek, valamint az aukciós katalógust előállító Pharma Press nyomdának, no meg az alkotásokat megvásárló támogatóinknak!

Az aukción megmaradt alkotásokat ide kattintva lehet megtekinteni és  továbbra is lehet vételi ajánlatot tenni a transalap@acenet.hu címen!

        A segítség mindig jól jön!


Feliratkozás levelezőlistánkra