Budai Ciszterci Gimnázium

Fotókiállítás a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban, 2013. május 13.

Árnyék és Fény című transzplantációs vándor-fotókiállításunk május 13-án a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumba érkezett. A kiállításhoz kapcsolódva lehetőséget kaptunk, hogy a 11. évfolyam közel 90 diákjának ismeretterjesztő előadás keretében beszéljünk a szervátültetés jelentéséről, jelentőségéről, a donáció fontosságáról és a jószolgálati munka öröméről.
Köszönjük az intézmény vezetésének a kedves, segítőkész, témára nyitott fogadtatást, a diákoknak pedig a részvételt és az érdeklődést!

Böcskei Virág
kurátor

 

 

 

 

   

NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK

 


 

Ismét sikeresnek mondhatjuk a MI IS NYARALUNK tábor javára rendezett árverést, a bevételünk meghaladta az egymillió forintot!

Köszönet érte az alkotásokat felajánló művészeknek, a kiállításnak és az aukciónak helyet adó SCH Galériának, az aukciót levezető Oltai Kata művészettörténésznek, valamint az aukciós katalógust előállító Pharma Press nyomdának, no meg az alkotásokat megvásárló támogatóinknak!

Az aukción megmaradt alkotásokat ide kattintva lehet megtekinteni és  továbbra is lehet vételi ajánlatot tenni a transalap@acenet.hu címen!

        A segítség mindig jól jön!


Feliratkozás levelezőlistánkra