Tárgyi adományok

Szívesen veszünk minden tárgyi adományt!

A krónikus betegségben szenvedők zöme hátrányos anyagi helyzetű, amely nagyrészt a munkaképtelenségből származó bérkiesésnek köszönhető. A szervátültetett és szervre váró emberek csoportjára is jellemző ez, a beteg gyerekek esetében pedig az egyik szülő – többnyire az anya -, aki kiesik hosszú éveken át az aktív munkából.

Ezért szívesen veszünk minden tárgyi adományt – élelmiszert, jó állapotú ruhaneműt, tisztítószert, amelyek eljuttatását a rászoruló családokhoz vállalja az Alapítvány.

Sok gyerek az alapítvány által szervezett táborban nyaral életében először, ezért mindent megteszünk, hogy olyan élményekben részesítsük őket, ami által feldolgozhatják a hosszú évekig tartó betegséggel, műtéttel járó traumát. Az izgalmas, sokszínű élményterápiás foglalkoztató programokhoz szívesen fogadunk sporteszközöket, kézműves, kreatív-hobby eszközöket.

Az alapítvány működéséhez szükséges irodai eszközöket – papír, boríték, festékpatron, toner, adathordozók, stb. – szintén szívesen fogadjuk.

Az adományozással kapcsolatban keressen bennünket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért
Szalamanov Zsuzsa / a kuratórium elnöke
transalap@acenet.hu
Telefon: 06 1 236-0833

   

NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK

 


 

Ismét sikeresnek mondhatjuk a MI IS NYARALUNK tábor javára rendezett árverést, a bevételünk meghaladta az egymillió forintot!

Köszönet érte az alkotásokat felajánló művészeknek, a kiállításnak és az aukciónak helyet adó SCH Galériának, az aukciót levezető Oltai Kata művészettörténésznek, valamint az aukciós katalógust előállító Pharma Press nyomdának, no meg az alkotásokat megvásárló támogatóinknak!

Az aukción megmaradt alkotásokat ide kattintva lehet megtekinteni és  továbbra is lehet vételi ajánlatot tenni a transalap@acenet.hu címen!

        A segítség mindig jól jön!


Feliratkozás levelezőlistánkra