Szolgáltatások felajánlása

Együtt egy jó célért!

Alapítványunknak sok saját és kapcsolt rendezvénye van, hiszen ezek azok az alkalmak, ahol a személyes találkozások alkalmat teremtenek mind ismeretterjesztő, mind pedig a gyermek-rehabilitációs tevékenységünk folytatására, az aktív és eredményes szerepvállalásra.

Rendezvényeink típusa az elérni kívánt céloknak megfelelően sokféle: szervezünk interaktív ismeretterjesztő fórumokat, orvos - beteg találkozókat, családi hétvégéket, élményterápiás táborokat, gyermeknapokat, tematikus napokat, világnapot, sporteseményeket, jótékonysági rendezvényeket, valamint több éve úton vagyunk a szervátültetésről szóló vándor-fotókiállításunkkal.

Támogathatják alapítványunkat rendezvényeink helyszínéül használható létesítmények egy-egy alkalomra szóló ingyenes, vagy rendkívüli kedvezményes áron történő bérbeadásával, továbbá hálás köszönettel fogadunk színvonalas fellépőket, kulturális-szórakoztató programokat, amelyek színesítik rendezvényeinket.

Alapítványunk kiadványainak - Csudamadár újság, szórólapok, SZJA 1%-os kampány-kiadványok, meghívók, molinók - éves nyomdaköltsége meghaladja az 1 millió forintot, amely a szervezet éves költségvetését alapul véve nem kis teher. Nagy segítséget jelentene olyan vállalkozók jelentkezése, akiknek lehetősége és módja van a nyomdai munka egy részének térítésmentes átvállalására.

Marketing és a PR tevékenységből sohasem elég egy olyan sokrétű ismeretterjesztő tevékenységet végző alapítvány életében, mint amilyen a Transzplantációs Alapítvány is. Örömmel vesszük olyan szakemberek jelentkezését, akik önkéntes alapon vállalnának ilyen irányú feladatot Alapítványunknál.

A segítségnyújtással kapcsolatban keressen bennünket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért
Szalamanov Zsuzsa / a kuratórium elnöke
transalap@acenet.hu
Telefon: 06 1 236-0833

   

NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK

 


 

Ismét sikeresnek mondhatjuk a MI IS NYARALUNK tábor javára rendezett árverést, a bevételünk meghaladta az egymillió forintot!

Köszönet érte az alkotásokat felajánló művészeknek, a kiállításnak és az aukciónak helyet adó SCH Galériának, az aukciót levezető Oltai Kata művészettörténésznek, valamint az aukciós katalógust előállító Pharma Press nyomdának, no meg az alkotásokat megvásárló támogatóinknak!

Az aukción megmaradt alkotásokat ide kattintva lehet megtekinteni és  továbbra is lehet vételi ajánlatot tenni a transalap@acenet.hu címen!

        A segítség mindig jól jön!


Feliratkozás levelezőlistánkra