Önkéntes munka

A jó csapat fél út a sikerhez!

Az Alapítvány széleskörű tevékenységet folytat mind az ismeretterjesztés, mind a gyermekrehabilitáció területén. A rendezvényeink, élményterápiás rehabilitációs programjaink zökkenőmentes és minőségi lebonyolításáért egy szakmai csapat felel. Közel 30 állandó önkéntes segíti az Alapítvány munkáját, akik között van testnevelő tanár, sportedző, gyógytornász, gyógypedagógus, pszichológus, pszichopedagógus, szociálpedagógus, szociológus, gyerekgyógyász, transzplatációs koordinátor, színész, képzőművész, tánctanár, rendezvényszervező.

Mert a jó csapat fél út a sikerhez!

Ha kedvet érzel tevékenységünk tevőleges, önkéntes támogatásához, kérjük, önéletrajzoddal jelentkezz az alábbi e-mail címen: transalap@acenet.hu

Önkéntes csapatunk

csoport

   

NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK

 


 

Ismét sikeresnek mondhatjuk a MI IS NYARALUNK tábor javára rendezett árverést, a bevételünk meghaladta az egymillió forintot!

Köszönet érte az alkotásokat felajánló művészeknek, a kiállításnak és az aukciónak helyet adó SCH Galériának, az aukciót levezető Oltai Kata művészettörténésznek, valamint az aukciós katalógust előállító Pharma Press nyomdának, no meg az alkotásokat megvásárló támogatóinknak!

Az aukción megmaradt alkotásokat ide kattintva lehet megtekinteni és  továbbra is lehet vételi ajánlatot tenni a transalap@acenet.hu címen!

        A segítség mindig jól jön!


Feliratkozás levelezőlistánkra