Jótékonysági aukció

AKTUÁLIS: Jótékonysági aukció - folytatás


Kedves Barátaink, Támogatóink!
Az élő árverés május 31-én sikeresen lezajlott, 1,2 millió Ft bevételünk lett. A megmaradt alkotásokra azonban továbbra is lehet vételi ajánlatot tenni. A művészek szívvel-lélekkel támogatnak bennünket, és nem kérték vissza az el nem kelt műveiket.


Továbbra is várjuk a vételi ajánlatokat a megmaradt alkotásokra a transalap@acenet.hu emailcímen vagy a (06)1 236-0833 telefonszámon.


Közhasznú alapítványunk 25. jubileumi évében segítsetek, hogy még több szervátültetett gyereknek és családjának tudjunk feledhetetlen élményt szerezni programjainkkal!
Köszönjük!


Tegyen vételi ajánlatot a művekre!


Május 31.-én megtörtént a csoda! 40 kortárs művész adományának és sok-sok segítő szándékú embernek köszönhetően sikeresen zártuk első jótékonysági árverésünket. Annyian vettek részt az aukción, hogy szinte be sem fértek az A38 Hajó kiállítóterébe. Az eredmény 1,2 millió Ft és rengeteg új barát, akik biztosítottak bennünket arról, hogy a jövőben is számíthatunk támogatásukra. A nettó bevétel 16 gyerek részvételét biztosítja a a június 25.-én induló balatonszemesi MI IS NYARALUNK táborban. Köszönjük EMBEREK! Képek a galériában


A Transzplantációs Alapítvány kiállítást és jótékonysági aukciót hirdet a "Mi is nyaralunk" tábor javára kortárs képzőművészek felajánlott műalkotásaiból.


aukcios_plakatIdőpont: 2016. május 30-31.


Helyszín: A38 hajó kiállítóterme


Kiállításmegnyitó és sajtótájékoztató: 2016. május 30.
11:00 óra


Aukció: 2016. május 31. 17:00 óra


A műtárgyak:


Képgaléria


A műtárgyakra az Axioart.com aukciós műkereskedelmi oldalon lehet vételi ajánlatot tenni, illetve ugyanitt találhatóak az aukció részletes feltételei is.


Az aukció menete: a műtárgyakra 2016. május 30. 17:00-ig lehet vételi ajánlatot tenni az axioart.com aukciós műkereskedelmi oldalon. Ezt követően másnap, 2016. május 31-én 17:00 órakor élő árverés kezdődik az A38 hajó kiállítótermében, ahol az axioart.com-on az előző napon 17:00-ig rögzített legmagasabb vételi ajánlat lesz a kiinduló ár. Amennyiben az élő árverésen magasabb ajánlat érkezik, akkor az adott műtárgy azon az áron kel el, ellenkező esetben pedig az axiort.com-on ajánlott legmagasabb vételi ajánlati áron kerül az ott ajánlatot tévő érdeklődő birtokába.


Az aukció részletes feltételeit itt olvashatják.


Az eseménnyel kapcsolatban a Transzplantációs Alapítványnál érdeklődhet a transalap@acenet.hu emailcímen vagy munkanapokon 10-18 óra között a 30/242-8558 telefonszámon.


Az aukció fővédnökének üzenete:


Kedves Barátaink!


Nagy megtiszteltetés és hatalmas öröm számomra, hogy létrejöhetett ez az aukció, melynek bevétele a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért működését segítheti majd. Kétszeres szervátültetettként magam is érintett vagyok, és párommal, Tóth József festőművésszel együtt évek óta részt veszünk önkéntesként a közel száz szervátültetett és szervre váró gyermek nyári táboroztatásában.


Borcsok_EnikoBoldogsággal tölt el, hogy művész barátaink önként ajánlották fel az aukción árverésre kínált festményeket, szobrokat és fotókat. Büszke vagyok rá, hogy ennyi segítőkész ember vesz körül bennünket! Szívet melengető ez az összefogás!


Szeretettel:


Börcsök Enikő
Színművész, az aukció fővédnöke, az alapítvány önkéntese


 


 


Köszönet minden művésznek, akik felajánlották egy vagy több műalkotásukat a jótékonysági árverésre, köszönet minden szervezőnek, akik hozzájárultak ennek az aukciónak a megvalósításához, és köszönet  mindenkinek, aki az aukción történt vásárlásával hozzájárul a MI IS NYARALUNK élményterápiás, rehabilitációs balatoni táborunk működéséhez. Köszönjük továbbá az A38, a Virág Judit Galéria és az Axioart.hu támogatását!


AZ ALAPÍTVÁNYRÓL


A Transzplantációs Alapítvány 1991 óta létezik és 1998 óta működik közhasznú szervezetként. A döntéseket az 5 főből álló kuratórium hozza meg, a feladatokat a kuratórium elnöke alkalmi és állandó önkéntesekkel, valamint a kurátorok segítségével látja el.


Küldetésünk:


- szervhiány miatt ne haljon meg senki Magyarországon


- a szervátültetett emberek megfelelő rehabilitációban részesüljenek, hogy a sikeres műtét után teljes életet tudjanak élni.


Ennek érdekében folyamatos, széleskörű ismeretterjesztést végzünk, mind a civil emberek számára, hogy tudatosítsuk bennük a transzplantáció fogalmát és életmentő voltát, mind pedig az egészségügyi dolgozók számára, hogy felhívjuk figyelmüket a donorjelentés értelmére:


A SZERVÁTÜLTETÉS ÉLETET MENT!


Küldetésünk másik meghatározó feladata a rehabilitáció. 2004-től folyamatosan koncentrálunk a szervátültetésre váró gyermekek pszichikai, fizikai felkészítésére, illetve a szervátültetett (szív-, tüdő-, máj-, vesetranszplantált) gyermekek testi és lelki rehabilitációjára és társadalmi re-integrációjára, ami elképzelhetetlen a teljes család – szülők, egészséges testvér – rehabilitációja nélkül.


SZERETET! JÓKEDV! KITARTÁS!


Ennek a hármas felkiáltásnak a jegyében szervezzük programjainkat a transzplantált és transzplantációra váró gyerekeknek és családjaiknak. „Gyerekeink” súlyos betegekből válnak a transzplantáció segítségével újra egészségessé, de az út sokszor nehéz odáig (dialízis, műtétek sora, stb.), ezért szükségük van sok-sok szeretetre, türelemre, törődésre.


További információ:


www.transalap.hu


http://www.facebook.com/transzplantacios.alapitvany

   

NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK

 


 

Ismét sikeresnek mondhatjuk a MI IS NYARALUNK tábor javára rendezett árverést, a bevételünk meghaladta az egymillió forintot!

Köszönet érte az alkotásokat felajánló művészeknek, a kiállításnak és az aukciónak helyet adó SCH Galériának, az aukciót levezető Oltai Kata művészettörténésznek, valamint az aukciós katalógust előállító Pharma Press nyomdának, no meg az alkotásokat megvásárló támogatóinknak!

Az aukción megmaradt alkotásokat ide kattintva lehet megtekinteni és  továbbra is lehet vételi ajánlatot tenni a transalap@acenet.hu címen!

        A segítség mindig jól jön!


Feliratkozás levelezőlistánkra