Mi is síelünk, 2016

TACKERS 2016

10. alkalommal vettek részt magyar szervátültetett gyerekek TACKERS programon!

2016_tackers Január 23-án elrepültek a TACKERS (Transzplantált Gyerekek Kalandtábora) résztvevői Genfbe, és onnan vonattal utaztak tovább a svájci Alpokban fekvő Anzerebe. Virág (19 éves, vesetranszplantált) a csapatkapitány, ő már kétszer is volt ezt megelőzően TACKERS-gyerek. A csapat tagjai: Viktor (14 éves, májtranszpl.), Ádám (12 éves, májtranszpl.) és Zsófi (16 éves, vesetranszpl.) Egy hét sportolás és szórakozás után január 30.-án érkeztek haza, tele élményekkel, jó színben, boldogan.

Köszönjük a lehetőséget Liz Schicknek, aki maga is májtranszplantált és 2000 óta szervezi a tábort és köszönet minden önkéntesnek, akik a táborban azért dolgoznak, hogy a gyerekeknek minél nagyobb élményt szerezzenek, és emellett egészségesek maradjanak! Köszönet azoknak a támogatóinknak – CRYDET Kft. és PC ARÉNA Kft. -, akik évről évre biztosítják, hogy a részvételi díjat és repülőjegyet ki tudjuk fizetni.

Külön köszönet Szalmási Donátnak, aki még „odaátról” is gondoskodik itt maradt barátairól, társairól. Donát osztálytársai, a soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium 10/A osztálya Dárdainé Csonka Andrea osztályfőnök szervezésében jótékonysági süteményakciót szervezett. A finomabbnál finomabb süteményekből és egyéb szülői adományokból összegyűlt pénzt felajánlották alapítványunknak, mi pedig úgy döntöttünk, hogy ebből az összegből utaztatunk a svájci Anzerebe (abba a TACKERS táborba, ahol Donát mindig annyira jól érezte magát, hogy azt mondta, szívesen élne ott) egy szintén májátültetett fiút. Ez Donát ajándéka...

Képek a galériában

   

NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK

 


 

Ismét sikeresnek mondhatjuk a MI IS NYARALUNK tábor javára rendezett árverést, a bevételünk meghaladta az egymillió forintot!

Köszönet érte az alkotásokat felajánló művészeknek, a kiállításnak és az aukciónak helyet adó SCH Galériának, az aukciót levezető Oltai Kata művészettörténésznek, valamint az aukciós katalógust előállító Pharma Press nyomdának, no meg az alkotásokat megvásárló támogatóinknak!

Az aukción megmaradt alkotásokat ide kattintva lehet megtekinteni és  továbbra is lehet vételi ajánlatot tenni a transalap@acenet.hu címen!

        A segítség mindig jól jön!


Feliratkozás levelezőlistánkra