Gyermeknap 2007-2009

2009: Hyunday Motorosnap

Elő-gyermeknapot tartottunk ismét a Budapesti Különleges Mentők segítségével, és most megint a 2 évvel ezelőttihez hasonlóan motorozhattak kicsik és nagyok. Az AutoBinck szalon rendelkezésünkre bocsátotta a területét, a BKM hozta a tanuló motorkerékpárokat, quadot, és gyönyörű nagy motorokat, és a kedves és szép oktatókat. A Transzplantációs Alapítvány szervezésében még 9 csoda-motor érkezett (Virág barátai, Joe doktor bácsi, alias Dr. Szabó József transzplantáló sebész, és az Irigy Hónaljmirigy együttesből Uszi, Imi, Feri, Tomi). Hoztuk a szokásos csoda finom pogácsákat, és édes rágcsákat, így a 32 gyerek és szüleik számára szinte elrepült a 10-14 óráig tartó rendezvény. Eljöttek a Donáció-Transzplantáció Nagyköveteiként Ulmann Mónika és Dés László is, sajnos a meghívott média csak igen csekély számban képviseltette magát.

Pedig igazi csodákat láthattunk, ahogy Bogyor Áron, akinek a járás bizony nem egyszerű dolog, szárnyakat kapott a motoron. Igaz, anyu-apu gyomra görcsben állt egész idő alatt, de Áron bebizonyította, hogy ő is ügyes lehet valamiben. A legbátortalanabbak is rövid idő után „száguldoztak” a bólyák között, és a nagyon bátrak a nagymotorokon területen kívülre is kiszáguldottak (persze a hátsó ülésen kapaszkodva).

Az idő ragyogó volt, a hangulat kitűnő, és mi szervezők boldogok, hogy megint sikerült örömet szereznünk sok-sok családnak.

Képek a galériában >>


2008: Budaörs Repülőnap

Az égiek is velünk voltak! Pünkösd vasárnapján, a szervátültetésre váró-, és szervátültetett gyerekek számára rendezett Repülős Napon.

Gyönyörű napsütésben sikerült ismét egy vidám, és nem mindennapos vasárnapot együtt töltenünk A Goldtimer Alapítvány elnökének, Hajdú Károlynak és a Budapesti Különleges Mentők Alapítvány alapítójának, Fekete Zoltánnak köszönhetően.

A Budaörsi repülőtérről indulhattak trappancsaink egy különleges, a világon egyetlen működő LI-2 tipusú, 22 személyes repülőgéppel megtekinteni Budapestet madártávlatból.

A sétarepülésen Bochkor Gábor (Bocsi) is elkísérte a vese-, máj-, tüdőtranszplantáción átesett, illetve a szervátültetésre még váró gyerekeket, és egészséges testvéreiket. Többségük először ült repülőgépen, de még a legkisebbek is nagyon bátran viselkedtek, pedig a repülés igen csak huppanós, és zajos volt ezzel a gépcsodával. Néhányan megismerkedtek az ülés háttámlájában elhelyezett zacskóval, de mindenki nagy élménnyel gazdagabban ért földet.

Képek a galériában >>


2007: Budaörs Motorosnap

Veterán autók és motorok, valamint sztárvendégek körében tölthettünk el egy felejthetetlen napot! A sztárvendégekkel motorozhattunk is, a végén pedig mi is kipróbálhattuk, hogy is megy nekünk a motorozás (sajnos, csak kis motorokon).

motorosnap2007

A játszóházban kicsik-nagyok rajzoltak, ügyeskedtek, a Magyar Mesezenekar pedig egész nap jó hangulatot teremtett. Legnagyobb meglepetésünkre még ajándékcsomagot is kaptunk.A szülők is élvezték (főleg az apukák) a szebbnél-szebb veteránautókat, és mint mindig, ha valamilyen TRAPPANCS - rendezvény van, jókat beszélgettek egymással.

Köszönjük a Budapesti Különleges Mentők csapatának, és vezetőjüknek, Fekete Zoltánnak ezt a fantasztikus június 2.-i Gyereknapot!

Képek a galériában >>

   

NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK

 


 

Ismét sikeresnek mondhatjuk a MI IS NYARALUNK tábor javára rendezett árverést, a bevételünk meghaladta az egymillió forintot!

Köszönet érte az alkotásokat felajánló művészeknek, a kiállításnak és az aukciónak helyet adó SCH Galériának, az aukciót levezető Oltai Kata művészettörténésznek, valamint az aukciós katalógust előállító Pharma Press nyomdának, no meg az alkotásokat megvásárló támogatóinknak!

Az aukción megmaradt alkotásokat ide kattintva lehet megtekinteni és  továbbra is lehet vételi ajánlatot tenni a transalap@acenet.hu címen!

        A segítség mindig jól jön!


Feliratkozás levelezőlistánkra