Farsang

DSC_0263

Igazi hagyomány!

A farsangi rendezvény már igazi hagyomány az Alapítványnál és már a tengelici helyszín is annak számít, hiszen 2009 óta rendezzük a farsangot a Hotel Orchideában, mely ideális hely 120 ember részére. Birtokoljuk a szálloda összes szobáját, termeit, wellness részlegét, velünk van tele ilyenkor a ház.

A hétvége sokoldalú: a közös játékokon, jelmezes felvonuláson és a vidám wellness programokon kívül, fontos részét képezi a 3 napos összejövetelnek a már hagyományossá vált orvos-szülő fórum.

   

NÉPSZERŰ KIADVÁNYUNK

 


 

Ismét sikeresnek mondhatjuk a MI IS NYARALUNK tábor javára rendezett árverést, a bevételünk meghaladta az egymillió forintot!

Köszönet érte az alkotásokat felajánló művészeknek, a kiállításnak és az aukciónak helyet adó SCH Galériának, az aukciót levezető Oltai Kata művészettörténésznek, valamint az aukciós katalógust előállító Pharma Press nyomdának, no meg az alkotásokat megvásárló támogatóinknak!

Az aukción megmaradt alkotásokat ide kattintva lehet megtekinteni és  továbbra is lehet vételi ajánlatot tenni a transalap@acenet.hu címen!

        A segítség mindig jól jön!


Feliratkozás levelezőlistánkra